Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt i hela Stockholm men framförallt Nacka. Ring oss 010-551 3680 när du behöver en elektriker i Stockholm, Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-boo Värmdö, Fisksätra eller i Hösthagen. 

Vi är akut snabbt på plats hos dig, Om du skulle behöva rådgivning över telefon så hjälper Nacka Elektriker dig!

Du ska känna dig trygg med att välja vår tjänst när du behöver en eljour i  Nacka och Stockholmsområdet. Tveka inte på att kontakta Nacka Elektriker, Tel 010-551 5979 när du behöver hjälp!

 

När du har behov av en eljour sker det ofta plötsligt och i stort sett alltid när ett elavbrott är ett faktum. Därför ser vi alltid till att vara snabbt på plats. I Nacka är vår eljour på plats oftast inom en timme!

Genom vår eljour kan vi komplettera med våra andra el tjänster. Våra duktiga elektriker i Nacka bemöter er alltid på ett trevligt sätt och jobbar för att olyckan ska orsaka så lite problem som möjligt i vardagen. Det innebär att vi håller ordning och reda och att vi sköter arbetet på ett snyggt sätt. Med vår eljour kommer alla el-problem vara åtgärdade snabbt och utan övrig inverkan på ert hem.

Problem som vi hjälper er med är bland annat: strömlösa fastigheter, jordfel, elpannor, säkringselement, ventilation, fläktsystem mm. Har ni problem med värmesystemet kan vi också hjälpa er med detta. Kort och gått hjälper Nacka Elektriker er med allt som er elektriker och finns till hands dygnet runt.

Är du i behov av en elektriker men akut? Ring oss 010-551 3680 eller skicka en förfrågan.

Nacka Elektriker eljour finns tillgänglig för dig som behöver akut hjälp efter arbetstid.