Om Nacka Elektriker

Vad vi kan hjälpa dig med

Planerar du elen inför en renoveringen eller har du råkat ut för ett akut elproblem?

Vi hjälper dig gärna! 

Vi utför både mindre och större elarbeten och vi  hjälper dig som behöver rådgivning och guidning.
Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig i Nacka och installerar de elprodukter du själv valt.

Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.

När du har begärt en offert via nackaelektriker.se så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna elektriker i Nacka, Värmdö och Stockholm som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalité och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig, 

På Nacka Elektriker får du alltid fasta priser och självklart gäller ROT-avdrag.

Slå oss en signal 010-551 3680

kök renovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation elektriker

Våra tjänsteområden

Våra elektriker arbetar i alla typer av fastigheter och lokaler så som hemma hos dig, kontor, butiker, bostäder, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar.och simhallar. Vi utför alla typer av jobb som nyproduktion, renoveringar, felsökningar. rådgivning, besiktningar och arbetar för mindre miljöpåverkan. Våra elektriker jobbar i hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi är din första elektriker i Stockholm och är snabbt på plats hos dig oavsett problem till ett rimligt pris.

ritning köksrenovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Elinstallationer

Inga elinstallationer är för svåra för oss, vi kan hjälpa dig med din nya diskmaskin eller tvättmaskin

taklamport sätta upp Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Besiktning

Vi utför elbesiktning för att ditt försäkringsskydd i bostaden eller fastighet ska vara godkänt

Entreprenad

Vi arbetar även i stora projekt med de större byggbolagen i Stockholm

Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Privatpersoner

kök och badrum

Nacka Elektriker hjälper dig med elen inför kök eller badrumsrenoveringen

kök el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Vilka vi är

Vi samarbetar med alla typer av grossister i elbranschen och är medlemmar i en branschorganisation vilket innebär att vi alltid  håller oss uppdaterade på förändringar, nyheter och den senaste tekniken inom elbranschen.

Vi utför alla typer av elinstallationer i Nacka, Värmdö och Stockholm. Exempelvis nätverksinstallationer, installationer av värmekablar och takvärme, byte av elcentraler är bara några av de många arbeten vi utför.. Vi analysera och leverera lösningar efter dina behov.

Vår vision är att med hög servicenivå, god social kompetens och till en låg kostnad se till att leverera moderna lösningar och installationer med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Hos oss får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och lång erfarenhet.

Samtliga elinstallationer utförs med egen kompetent och ansvarsfull personal där du som kund alltid står i centrum. Vi besitter lång erfarenhet med djup kunskap av alla typer av entreprenader.

Elektriker ska du verkligen välja noga och göra det med största omsorg. Nacka Elektriker har lång erfarenhet av att installera, reparera och underhålla alla tänkbara elprodukter och vi finns i Stockholm för att optimera ditt hem eller arbetsplats, vare sig det handlar om att byta en elcentral eller installera ett vägguttag. Vi har certifierade elektriker med kompetens för varje specifikt uppdrag och vi för en kontinuerlig dialog med våra kunder för att involvera dig som kund i arbetsprocessen. Lyhördhet, omtanke och anpassning är några av de egenskaper vi kräver hos våra medarbetare liksom hos företaget i sin helhet.

 

Som kund hos Nacka Elektriker ska du känna dig trygg i att ingenting lämnas åt slumpen och att vi har flera kvalitetssäkrande verktyg för att leva upp till en hög standard. I ett samhälle under snabb teknisk utveckling höjs kraven på  elektriker och vi bidrar med det absolut senaste inom produkt- och miljöutveckling och vi ser till att våra produkter och tjänster håller även i ett framtidsperspektiv .

Vi på Nacka Elektriker i Stockholm vet hur el ska installeras på ett hållbart sätt och i takt med att belastningen ökar säkerställer vi att dina elanläggningar kan leva upp till dessa ökade krav. Välj oss som din elinstallatör och undvik onödiga fel som leder till förlorad tid och pengar.

Inga jobb är för stora eller små för Nacka Elektriker, ring oss eller be om en offert!